SBH heeft zaterdag 6 mei deelgenomen met een stand aan het evenement #Bark in the Park in Baarn op het terrein van kasteel Groeneveld. Het is het 2e jaar dat evenement Bark in de Park er is. Kasteel Groeneveld staat in een prachtige omgeving. Heerlijk om met je hond in de bosrijke omgeving ook een lekkere wandeling te maken. We stonden met onze stand mooi centraal opgesteld in de kasteeltuin.

Het weer was prima met zon en amper wind. Het bezoekersaantal was goed en gezellige lentesfeer. Mogelijk dat voorafgaande feestdagen, o.a. Koningsdag, toch tol op de energie van mensen heeft getrokken, want het aantal bezoekers had zeker nog hoger kunnen zijn. Maar hoe dan ook, al met al een prima opkomst en uiterst sfeervol.

SBH heeft veel mensen kunnen aanspreken over haar werk en inzet. Prachtige reacties en lovend over ons werk. We zien nu al resultaten, want meerdere mensen hebben zich digitaal ingeschreven als vrijwilliger voor ons project ‘Wat Nu?’. Nu ook duimen voor donaties, want dat is vanwege het hoge aantal aanvragen voor hulp aan ernstig zieke huisdieren heel hard nodig.

Het team van de organisatie van het evenement #Petpret Event & More was zeer betrokken en behulpzaam. Voor ons dus aanrader om volgend keer weer aan dit evenement deel te nemen.

Verrassing voor SBH: Wij vernamen van de organisatie van #Petpret dat onze stichting is uitgekozen voor verkrijging van 50% van de verkoop van verkochte lootjes van een gehouden verloting met leuke cadeaus voor het publiek. Dus naast een prima dag met de stand ook nog dit mooie bericht. TOP!

Sfeervolle dag bij Bark in the Park Baarn – Kasteel Groeneveld
Getagd op: