Onze stichting werd afgelopen maandag (18 september) enorm verrast met een prachtige geldcheque van Euro 1.102.- (éénduizend éénhonderd en twee euro) voor steun aan ernstig zieke of gewonde minima huisdieren.
Dit enorme bedrag is bijeengebracht door leerlingen van RK Basisschool Vredeburg te Hoofddorp. Hoe geweldig is dat!!

Per mail werden wij uitgenodigd door een leerkracht van de school om de cheque in ontvangst te komen nemen.
In juli hebben de leerlingen een sponsorloop gehouden. Ze hebben zich ingezet voor 3 verschillende goede doelen.
De leerlingen stemmen vervolgens op het doel waarvan ze wensen dat dat het meeste geld ontvangt.
En driemaal HOERA, HOERA, HOERA!! HUISDIERENWELZIJN kwam op de eerste plaats.

BEZOEK AAN DE LEERLINGEN VAN VREDEBURG

Afgelopen maandagmiddag is een 3-tal bestuursleden van onze stichting (Piet, Paula en Lilianne) naar de school gegaan om de cheque in ontvangst te nemen.
In de aula van de school waren alle leerlingen om 14.30 uur bijeen en kregen de drie goede doelen waarvoor ze de sponsorloop hebben gehouden gelegenheid te vertellen over hun goede doel en natuurlijk ook hoe de donatie wordt ingezet.

Wij hebben de leerlingen verteld over ons werk en hoe het prachtige bedrag ad Euro 1.102,– wordt gebruikt voor medische steun aan zieke of gewonde huisdieren. Natuurlijk was er gelegenheid om vragen te stellen. We hebben ook een aantal plaatjes getoond van de bij de dierenarts/specialist geholpen huisdieren en hoe ze weer gezond en vrolijk naar huis mochten.

Eén ding staat vast: de leerlingen hebben niet alleen hard gelopen voor ons goede doel, maar weten ook veel van huisdieren en hoe zij ze goede zorg moeten geven. Respect voor dieren is heel belangrijk en de leerlingen van Vredeburg hebben dat respect ook voor dieren.
Ons team is trots op deze KANJERS en bedankt ze voor hun geweldige inzet. Natuurlijk ook dank aan het lerarenteam dat deze sponsorloop namens de school mogelijk heeft gemaakt.
Wij wensen de leerlingen van Vredeburg een prachtig schooljaar toe.

Groetjes van het team van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en alvast een pootje en knuffel van de huisdieren die met jullie fantastische donatie een gezonde toekomst gaan krijgen.

De kinderen hebben een flyer van de stichting meegekregen en voor in de groep een aantal magazines over ons werk.
Dit magazine is ook via onze website in te zien. Ga dan naar: https://www.huisdierenwelzijn.nl/magazine

RK Basisschool Vredeburg Hoofddorp rent voor minima huisdieren in acute medische nood.
Getagd op: