Dibevo & Vakblad, editie 7, 2017

In het vakblad van Dibevo nr. 7, 2017, het vakblad voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche is een artikel opgenomen over onze stichting. De prikkelende titel “Ik kan dat niet betalen. Geef’m maar een spuitje.” trekt zeker aandacht van de lezer.Pagina’s van Dibevo-Vakblad nr 7
Steun bieden aan minima huisdieren in nood is onze doelstelling. Van medisch acute hulp aan ernstig zieke of gewonde huisdieren tot bemiddeling van diervoeding voor verstrekking aan huisdieren van minima via (dieren)voedselbanken. Door goed samenspel en steun vanuit financiele giften of donaties in natura kunnen wij veel huisdieren in nood een gezonde toekomst bieden. Het betreft altijd tijdelijke steun.
Wij hopen natuurlijk op fijne reacties van de ondernemers die dit artikel over ons goede doel lezen.

‘Ik kan dat niet betalen. Geef’m maar een spuitje.”
Getagd op: