Realityserie aandacht voor dierenartsen+medewerkers #DierenziekenhuisHart van Brabant, #RTL5 om 21.30 uur. Huisdierenwelzijn heeft deelnomen in kosten operatie hond Lyeska.
—–
In de aflevering vertelt Anne haar verhaal. Zij heeft autisme en haar prachtige Zwitserse herdershond Lyeska heeft zij als jonge pup in huis genomen om haar te ondersteunen met haar autisme. De hond van nu net 9 jaar is ernstig ziek en moet een complexe en dure operatie aan de nek/ruggenwervel ondergaan.
Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn werd door het Dierenziekenhuis benaderd en gevraagd om bij deze acute operatie een bijdrage te willen doen. De eigenaresse heeft ook nog zelf via crowdfunding en het sparen van blikjes een bedragje kunnen realiseren. 
Huisdierenwelzijn heeft een bijdrage gedaan in de kosten voor de operatie. Wij zijn blij dat we Lyeska en eigenaresse Anne hiermee kunnen steunen. 

Onderstaand berichtje kregen wij van Anne via haar App:
‘Nogmaals bedankt voor jullie hulp! Beste team van Huisdierenwelzijn. Hartelijk dank voor alles en voor jullie goede hart, die deze wereld zo nodig heeft. Warme groet Anne en mijn Alles, mijn wereldhond, Lyeska’

In deze App geeft ze naar ons ook aan hoe het met Lyeska gaat, maar dat komt in de uitzending mogelijk aan de orde en daarop willen wij niet vooruit lopen. Natuurlijk is Huisdierenwelzijn trots op het team van het Dierenziekenhuis Hart van Brabant, dat met zoveel zorg de complexe operatie van Lyeska heeft verricht en natuurlijk ook voor de liefdevolle begeleiding tijdens dit angstige traject van de eigenaresse, Anne. 

Wij wensen Lyeska een gezonde toekomst toe. Dat baasje en haar hond maar heel lang bij elkaar mogen blijven. Hieronder een foto van Lyeske, gemaakt tijdens de operatie voorbereiding. 
https://www.tvgids.nl/uitgelicht/hart-voor-alle-dieren#

Wil jij ook wat betekenen voor ernstige zieke of gewonde minima huisdieren in acute nood? Samen kunnen we steunen. Lees hoe viawww.huisdierenwelzijn.nl

06-03 21.30 uur RTL5 Start reality serie (10 uitzendingen) aandacht dierenziekenhuis Hart van Brabant – SBH steunt Lyeska.