De kosten voor de operatie van een complexe hernia bij de witte herdershond Lyeska, van eigenaar Anna, zijn fors. De hond is voor Anna een enorme steun. Zelf is Anna gehandicapt en Lyeska is haar beste maatje en grote hulp. Anna heeft zelf ook een crowdfunding gedaan en -hoe stoer ben je- ook blikjes gezocht en geraapt om nog extra centjes voor de operatie bijeen te krijgen. Inmiddels is Lyeska geopereerd en gaat het goed. Het bedrag voor de operatie en kosten nazorg (fysio) is bijeengebracht.

Dierenziekenhuis Hart van Brabant heeft in maart een beroep gedaan op onze stichting en wij hebben een bijdrage gedaan. De hond is in maart geopereerd en de operatie is op 6 mei 2019 getoond in de 10-delige uitzending van RTL5 ‘Dierenziekenhuis Hart van Brabant’.

Met steun van veel kennissen van Anna en onbekende particulieren heeft Anna het geld voor de dure operatie en de noodzakelijke nazorg (medicatie en fysio) zo goed als bijeen. Onze bijdrage betrof slechts een klein deel, maar via onze FB hebben onze volgers ook aangespoord om met een kleine donatie deze bijzondere crowdfunding te willen steunen. Het bedrag dat nodig is voor de operatie en nazorg is behaald.

Wij zijn blij dat het goed gaat met Lyeska en dat Anna nog lang van haar lieve maatje mag genieten. Dank aan het prachtige team van Dierenziekenhuis Hart van Brabant (Evidensia) voor hun goede zorgen.

Hond Lyeska gesteund met een financiële bijdrage van Huisdierenwelzijn.