Een verontrustend mailtje van de eigenaar. Hij heeft geen geld voor acute medische zorg voor zijn geliefde huisdier. De hond heeft een enorm abces bij de wang/keelstreek. Van eerst slechts een kleine bult werd het in hele korte tijd een fors gezwel. De stichting heeft de dierenarts geraadpleegd en Linda is bij de kliniek op consult en voor acute behandeling geweest. Het abces betrof een forse ontsteking. Mogelijke oorzaak een aar, takje of iets van dien aard. Met steun van de stichting is het dier behandeld en werd het abces geopend en schoongespoeld. Daarna is een drain gezet, medicatie meegegeven en nog een keer het verband gewisseld. Nu moet Linda verder gaan herstellen. Wij bedanken het team van #Anicura Dierenziekenhuis Breda voor hun goede zorg voor Linda en voor het vertrouwen in onze stichting. Met steun van donateurs kan de stichting dieren in acute nood laten behandelen. Steun ons en help ons helpen! Cane Corso Linda

Hond Linda werd acuut behandeld aan een fors abces wang/keelstreek.