Winnaars 2018

De Dutch Pet Conference & Awards vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 in het sprookjesachtige Efteling te Kaatsheuvel. 

De Dutch Pet Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. Een deskundige jury beoordeelt welke non-profit organisatie de beste prestatie heeft geleverd.

In de avond worden tijdens een groots gala acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. De beoordelingscriteria voor organisaties in de categorie Not-for-Profit zijn:

  1. De non-profit organisatie ondersteunt het welzijn van huisdieren en hun houders om op een verantwoorde, duurzame manier huisdieren te houden. 2. De organisatie werkt op basis van non-profit, dan wel de service heeft geen commercieel karakter. 3. De organisatie heeft een ANBI status. 4. De organisatie heeft een aantoonbare invloed op het welzijn van huisdieren en 5. de organisatie heeft een maatschappelijk draagvlak, of wordt verwacht dit te krijgen.

Ga voor meer informatie over de nominaties, informatie en kaarten voor dit unieke jaarlijkse moment naar www.dutchpetconference.nl Wij wensen alle bedrijven, organisaties en collega genomineerden een succesvolle dag.

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn is genomineerd voor de zogeheten DUTCH PET AWARDS in de categorie ‘Not-for-Profit’.