Klik hier om de publicatie van Radar panel te lezen. De stichting zelf is niet betrokken geweest bij de invulling en kreeg de publicatie terloops onder ogen. Er was plots een hausse aan aanvragen bij de stichting. Deze publicatie is mogelijk de oorzaak van de forse stijging.

Wij zijn natuurlijk best blij met de positieve reactie over ons werk en aandacht voor hulp aan ernstig zieke en gewonde minima huisdieren, maar het nodigt ook mensen uit om ‘dan maar’ een aanvraag te doen.

Wij hebben Radar aangesproken over het feit dat het beter was geweest om ons tijdig te informeren. Wij hopen dus dat mensen die het stuk lezen ook bereid zijn om ons mooie werk te steunen. Dat kan financieel met een donatie, of steun in natura. Wij zijn bereikbaar via info@huisdierenwelzijn.nl. Let op: telefonisch ALLEEN voor dierenartsen en specialisten voor een dier in acute medische nood.

Radar (Avro/Tros) behandelt thema financiële steun minima en huisdieren. Zowel Radar, alsook een woordvoerder Ministerie zijn positief over ons goede doel: Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn (SBH).