https://www.gelrepas.nl/activiteiten/korting-voor-dierenartsen

De gemeente Arnhem geeft korting bij de dierenarts voor inwoners van Arnhem met een geldige Gelrepas.
Let op! De korting geldt alléén voor inwoners van de Gemeente Arnhem. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, staat ook vermeld op de website van de Gelrepas en kan eventueel aanvullend -onder specifieke voorwaarden- ook steun verlenen aan eigenaren in minima situatie met een ernstig ziek of gewond huisdier. Wij bespreken met de dierenarts de medische situatie van het dier en het behandeltarief.

Maar voor de stichting geldt dat haar budget natuurlijk voldoende toereikend moet zijn. De stichting is volledig afhankelijk van donaties van particulieren en fondsen. Ze krijgt geen financiële steun van grote goede doelen loterijen of subsidies van de overheid.

Wil jij ons werk steunen? Help ons helpen met een donatie, zodat meer zieke dieren kunnen worden behandeld.

Gemeente Arnhem: Met de Gelrepas in 2020 met je huisdier naar de dierenarts.