Esther Boy (rechts) overhandigd (symbolisch) de cheque van Royal Canin -via de digitale snelweg- aan Lilianne van Doorne, voorzitter SBH voor steun aan meer minima huisdieren in acute nood. Een extra controle of alles goed verloopt wordt gedaan door haar prachtige Golden Retriever.

Prachtig nieuws! We kunnen meer dieren helpen.

Een super enthousiast mailtje van Esther Boy, Portfolio Activation Manager PRO bij Royal Canin Benelux.
We krijgen een prachtige cheque voor ons goede doel.

Het personeel mocht intern bij Royal Canin Benelux aangeven welk goed doel ze wilden steunen. Zo koos Esther ons goede doel. Natuurlijk moest ze aan de slag om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Dat is gelukt en kreeg van veel Benelux collega’s hun stem.

Esther mocht namens de collega’s van Royal Canin Benelux aan ons een cheque overhandigen met het super mooie bedrag van Euro 1.000,-!

Wegens de huidige moeilijke omstandigheden (corona crisis) werd afgesproken om via Skype de cheque aan ons overhandigen. Op de foto houdt Esther de cheque vast en nemen wij de cheque symbolisch via de digitale snelweg in ontvangst. Het bedrag staat inmiddels al op onze bankrekening, zodat we meer dieren in acute nood steunen. Het aantal aanvragen bij de stichting voor acute hulp aan minima huisdieren stijgt fors. Met deze donatie kunnen we gelukkig meer dieren steunen.

Dank jullie wel lieve mensen van Royal Canin Benelux voor dit fantastische en verrassende kado. En, dank je wel Esther voor jouw prachtige initiatief om ons goede doel in the spothlights te zetten.

Dank namens het team van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en het ga jullie goed! Stay healthy, stay strong!

Cheque voor minima huisdieren in nood van personeel Royal Canin Benelux.