Samen staan we sterk!
Heb je een vraag over jouw dier? Stel ‘m op PetTails!

Naast de zorg voor elkaar, verdienen ook onze dieren onze aandacht en zorg. In deze tijden van sociale isolatie willen we een plek bieden waar diereigenaren op een laagdrempelige manier met elkaar en met dierenartsen en experts in contact kunnen komen. Daarom is Vrienden Diergeneeskunde het online platform PetTails gestart waar dierenliefhebbers belangrijke kennis kunnen vergaren op het gebied van diergedrag, diergezondheid en dierenwelzijn.
Om ook huisdiereigenaren met een kleine beurs (minima) zo veel mogelijk te helpen met toegankelijke, goed onderbouwde informatie rondom dierengedrag, gaat Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn een samenwerking aan met PetTails.

Huisdiereigenaren kunnen op PetTails vragen stellen, filmpjes bekijken en artikelen lezen. Daarnaast staat er een nieuwe series podcasts op het platform.

PetTails wordt gemodereerd door master studenten Diergeneeskunde. Deze nieuwe generatie dierenartsen staat klaar om in contact te komen met, en te luisteren naar de diereneigenaren.

Dus schroom niet, stel je vraag aan PetTails. Dat kan rechtstreeks door een gratis account aan te maken op PetTails of je vraag te stellen via Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn.

Neem een kijkje en registreer je via www.pettails.nl

Samenwerking SBH met platform PetTails van Vrienden Diergeneeskunde