Help ons helpen. Wij krijgen nu al te maken met 40% meer steunaanvragen voor acuut ernstig zieke of gewonde huisdieren. Wij zitten met de handen in het haar. Ons werk is 24/7 (7 dagen per week, dag en nacht) én onbezoldigd. Steeds meer huisdier eigenaren in minima situatie komen door de hoge kosten van levensonderhoud (voeding, energie, ziektekosten, enz) nog verder in de problemen.

Zo’n 580.000 huisdieren (honden en katten) leven in huishoudens die in forse minima situatie verkeren. Veel eigenaren hebben geen of onvoldoende geld meer om hun ernstig zieke huisdier acuut te laten behandelen. Het aantal steunaanvragen die onze stichting ontvangt stijgt enorm. Wij proberen te helpen, maar hebben uw steun daarbij heel hard nodig. Elke donatie aan ons goede doel is uiterst welkom! Maar ook delen van deze hulpvraag via uw sociale media kanalen kan helpen aan groei van donateurs, zodat we meer minima huisdieren in acute nood kunnen laten behandelen.

Steun ons alsjeblieft. Jouw donatie wordt door DierenLot verdubbeld als je doneert in de periode vanaf 23 september tot en met 7 oktober. Dat betekent dat we dan ook meer ernstig zieke minima huisdieren kunnen steunen. Super toch!

https://dierenlot.digicollect.nl/stichting-bevordering-huisdierenwelzijn-sbh?t=d854db0a30695e8d40137c6353a1de2da8b9f4b725d31584fbb7780f3c6028d2&utm_source=digicollect&utm_medium=facebook&utm_campaign=dierenlot&fbclid=IwAR0Bs0cC31YUorDYi434I4UJi1mfq_9TVC2YcU3mYifk2BcPsRFJnctbTb0

We trekken aan de alarmbel. Help ons helpen en red een minima huisdier. Steun met verdubbelaar van DierenLot.
Getagd op: