Donatiebox voor steun aan minima huisdieren in medische nood

Met financiële steun van TROVET, een Nederlands merk van hoog-waardige (dieet-)diervoeding dat exclusief via dierenartsen verkrijgbaar is, heeft onze stichting de mogelijkheid gekregen om eigen donatie boxen te laten vervaardigen. Wij zijn trots dat bij tientallen klinieken in Nederland onze donatie box op de balie staat.

Met ontvangen donaties kan de stichting steun bieden bij de financiering van acute medische behandeling van ernstig zieke of gewonde huisdieren van eigenaren, die zelf door omstandigheden (verlies baan, ziekte, enz.) zijn aangewezen op de voedselbank, of op gelijk minimum niveau verkeren. Deze eigenaren hebben onvoldoende of geen mogelijkheid om een acute behandeling van hun huisdier te betalen.


Hoe kunnen wij een donatie box aanvragen?

Onze kartonnen donatie box kan worden aangevraagd via Email: info@huisdierenwelzijn.nl. Vermeld in de mail de naam van de kliniek, het adres en uw contactpersoon.

De donatie box wordt door de stichting per post naar de deelnemende dierenkliniek verstuurd. Met een simpele handeling kan de box worden opengevouwen en vervolgens geplaatst op de balie.

Hoe kunnen wij de donatie overmaken aan het goede doel?

Op de onderzijde van de donatie box staat het bankrekeningnummer van de stichting. De dierenkliniek kan het bijeengebrachte bedrag overmaken naar de rekening van de stichting,  met vermelding van de naam van de kliniek. De donatie box kan worden hergebruikt.

Het bankrekening nummer is: NL 81 INGB 0006 4873 77 ten name van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn.

Bij welke klinieken staat de donatie box van de stichting?

Op deze kaart ziet u bij welke dierenklinieken onze donatie box is geplaatst. De kaart wordt regelmatig geactualiseerd.