Evi OP KOERS

Hieronder het prachtige eindresultaat en afronding van Evi’s bakfiets estafette door Nederland. Door weer en wind fietsten dierenartsen, paraveterinairen en andere medewerkers van Evidensia van de ene vestiging naar de andere vestiging. Doel: kennis met elkaar te maken en best practices te delen. Daarnaast ook aandacht te vragen en actie voeren voor een drietal goede doelen, waaronder Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Wij mogen binnenkort een prachtig bedrag verwachten van Evidensia (zie foto).

Heel veel dank namens het team van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn aan alle medewerkers van Evidensia Nederland die zich voor deze bijzondere estafette hebben ingezet. Met dit prachtige bedrag kunnen wij straks meer minima huisdieren steunen die acuut in nood verkeren, zodat ze snel kunnen worden behandeld.Samenspel is essentieel om dieren een goed en gezond leven te kunnen bieden. www.huisdierenwelzijn.nl

Afronding bakfiets estafette 30-09-2022. Uitreiking bijeen gebrachte donaties door Evidensia klinieken aan drie goede doelen (foto links #Huisdierenwelzijn – Lilianne van Doorne (voorzitter)

Evi is op 4 oktober 2021 op koers gegaan voor ons goede doel. Niet voor één dag, maar gedurende een heel jaar tot 4 oktober 2022.

Lees meer op www.eviopkoers.nl

Evi op koers en Huisdierenwelzijn:

FINALE PRIJSUITREIKING KLEURPLAAT ACTIE

Kleurplaat: De kleurplaat actie is 30 september 2022 beëindigd. Gedurende het jaar heeft Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn een 5-tal trekkingen laten verrichten en zijn diverse kinderen tussentijds verrast met een leuke prijs. Zie de winnaars op pagina kleurplaat

FINALE trekking (een speciale trekking uit alle ontvangen kleurplaten) werd tijdens een feestelijke afsluiting van de fietsactie EviOpKoers op 29 september jl. verricht door de manager van Evidensia.

Twee winnaars ontvangen van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn een mooie finale-prijs. Een bezoek (via Giftcard ad Euro 100,-) aan het prachtige Ouwehands Dierenpark. Daarnaast nog wat extra’s, zoals een warme berenmuts en pluche beer, want ongetwijfeld maken ze in het park kennis met de beren in het bijzondere Berenbos (Bears in Mind). De giftcard kan naar eigen inzicht worden besteed (voor toegangskaart(en), voor wat lekkers eten of shoppen in de winkel van het park). De winnaars ontvangen hun prijs in week 42 via de post. Gefeliciteerd en geniet van een leuk dagje uit! En, wees goed voor alle dieren!


Voor de jonge kinderen heeft onze stichting een leuke kleurplaat laten maken door natuur illustrator Jasper de Ruiter. Hij maakt prachtige tekeningen van dieren en planten in de natuur. Bij de dierenklinieken die zijn verbonden aan IVC Evidensia ligt deze leuke kleurplaat. Lees hier hoe kinderen een kans konden maken op een leuke prijs, zoals ondermeer via www.huisdierenwelzijn.nl/eviopkoers-kleurplaat