Evi OP KOERS

Evi is op 4 oktober 2021 op koers gegaan voor ons goede doel. Niet voor één dag, maar gedurende een heel jaar tot 4 oktober 2022.

Evi op koers is een bakfiets estafette. Evi rijdt met een bakfiets door Nederland van vestiging naar vestiging met het doel om collega’s elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te verbinden. Tijdens deze bijzondere koers zetten de medewerkers zich ook in om voor een drietal goede doelen geld in te zamelen. Ook voor Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Lees meer op www.eviopkoers.nl

Evi op koers en Huisdierenwelzijn:

Wij hopen dat veel mensen onze stichting leren kennen en willen doneren voor minima huisdieren in acute medische nood. Onder voorwaarden steunt de stichting acuut medische ingrepen, zodat een ziek of gewond huisdier niet onnodig hoeft te lijden, moet zwerven of in een asiel belandt.

Kleurplaat: doe mee en laat je kinderen lekker kleuren!

Voor de jonge kinderen heeft onze stichting een leuke kleurplaat laten maken door natuur illustrator Jasper de Ruiter. Hij maakt prachtige tekeningen van dieren en planten in de natuur. Bij de dierenklinieken die zijn verbonden aan IVC Evidensia ligt deze leuke kleurplaat. Haal de kleurplaat snel op bij de dierenkliniek of download het van onze website. Lees hier hoe kinderen kans maken op een leuke prijs via www.huisdierenwelzijn.nl/eviopkoers-kleurplaat

De prijswinnaars van de 1e trekking 4 december 2021 zijn:

Jay uit Langweer en Zoë uit Smilde . Zie hun prachtige inzending. Zij hebben hun prijs – een natuur boek van Jasper de Ruiter- ontvangen.