De stichting is voor particulieren vanaf maandag 15 juli tot en met woensdag 31 juli wegens vakantie gesloten. Nieuwe aanvragen worden niet in behandeling genomen.
Dierenartsen kunnen de stichting via het noodnummer wel bereiken.

Contact met de stichting- Bereikbaarheid

  • dierenartsen/specialisten:

24/7 bereikbaar via noodnummer: 06-12660654

  • particulieren en maatschappelijke organisaties: 

Voor particulieren zijn wij alleen telefonisch bereikbaar op woensdagochtend van 9.30 tot 12.30, of via onderstaand contactformulier voor ALGEMENE vragen. LET OP: Steunaanvraag voor acute medische hulp kan alleen worden gedaan via een speciaal aanvraagformulier. Ga hiervoor naar ons menu Medisch.

  • pers, collega dierenwelzijn organisaties, fondsen en collega dierenwelzijnorganisaties: 

Dagelijks van 09.30 tot 17.30 uur via bovenstaand 06-nummer.


ALGEMEEN CONTACTFORMULIER

Ik heb de AVG privacy verklaring van de stichting gelezen en ga akkoord dat de stichting mijn persoonsgegevens mag registreren.*
DIT FORMULIER MAG NIET WORDEN GEBRUIKT VOOR AANVRAAG MEDISCHE HULP.Voor medische steunaanvraag dient u een ander formulier in te vullen. Klik hierGebruikt u toch het algemene contactformulier voor een medische steunaanvraag dan wordt deze aanvraag niet in behandeling genomen.Voor alle overige algemene vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Let op dat u alle vragen met een * invult. Dit zijn verplichte velden.
Mijn vraag betreft: *
Provincie*
Aanhef:*
Voorletter(s):*
Voornaam:*
Achternaam:*
Adres+huisnr.*
Postcode: *
Woonplaats:*
Telefoon nummer:*
E-mail:*
Stel hier uw vraag: