Contact met de stichting

Dierenartsen/specialisten:

De stichting is 24/7 alleen voor dierenartsen bereikbaar via NOOD nummer:  06-12660654  

Particulieren en maatschappelijke organisaties: 

Voor particulieren en maatschappelijke organisaties is de stichting alleen bereikbaar via email info@huisdierenwelzijn.nl. Het contactformulier is niet bestemd voor medische steunaanvragen. Een steunaanvraag kan alleen worden gedaan via een speciaal medisch aanvraagformulier (zie menu Medisch). Hiervoor wordt ook een ander email adres gehanteerd. Wij benadrukken dat onze steun een gunst betreft en geen recht. 

Heeft u vragen, opmerkingen, reacties enzovoorts dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij proberen zo snel mogelijk op uw mail te reageren.  

Klik hier om de AVG privacy verklaring van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn te lezen

ALGEMEEN CONTACTFORMULIER

Ik heb de AVG privacy verklaring van de stichting gelezen en ga akkoord dat de stichting mijn persoonsgegevens mag registreren.*
Mijn vraag betreft: *

Voor medische steunaanvraag dient u een ander formulier in te vullen. Klik hier

Voor alle overige algemene vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Let op dat u alle vragen met een * invult. Dit zijn verplichte velden.

Provincie*
Aanhef:*
Voorletter(s):*
Voornaam:*
Achternaam:*
Adres+huisnr.*
Postcode: *
Woonplaats:*
Telefoon nummer:*
E-mail:*
Stel hier uw vraag:
Om veiligheidsredenen dient u de 5 cijfers/letters te typen in het lege vakje. Is het onleesbaar, klik dan op het pijltje en u krijgt een nieuwe code om te proberen.