Contact met de stichting


  • Dierenartsen/specialisten: Wij zijn 24/7 alleen voor dierenartsen bereikbaar via ons NOOD nummer:  06-12660654   
  • Collega dierenwelzijnsorganisaties: Voor collega’s zijn wij dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. In acute nood ook ‘s avonds of in het weekend via bovenstaand telefoonnummer.

  • particulieren en maatschappelijke organisaties: Voor particulieren en maatschappelijke organisaties zijn wij telefonisch bereikbaar op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 via 06-12660654, of via onderstaand contactformulier voor ALGEMENE, dus niet medische, vragen.  Het doen van een MEDISCHE HULP aanvraag kan alleen worden ingediend via een daarvoor bestemd aanvraagformulier. Klik hier om voor een Medische aanvraag en lees ook de voorwaarden
  • Let op!! Stuur niet ongevraagd uw persoonlijke (financiële) dokumenten naar ons per E-mail, App of via Facebook! Wij zullen deze informatie direct verwijderen en beschouwen als niet aan ons gericht. Indien wij gegevens nodig hebben zullen wij dat apart aan u of aan uw bewindvoering vragen.
  • pers, collega dierenwelzijn organisaties, fondsen, donateurs en collega dierenwelzijnorganisaties: Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.30 tot 17.30 uur via bovenstaand 06-nummer.

ALGEMEEN CONTACTFORMULIER

Ik heb de AVG privacy verklaring van de stichting gelezen en ga akkoord dat de stichting mijn persoonsgegevens mag registreren.*
DIT FORMULIER MAG NIET WORDEN GEBRUIKT VOOR AANVRAAG MEDISCHE HULP.Voor medische steunaanvraag dient u een ander formulier in te vullen. Klik hierGebruikt u toch het algemene contactformulier voor een medische steunaanvraag dan wordt deze aanvraag niet in behandeling genomen.Voor alle overige algemene vragen kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Let op dat u alle vragen met een * invult. Dit zijn verplichte velden.
Mijn vraag betreft: *
Provincie*
Aanhef:*
Voorletter(s):*
Voornaam:*
Achternaam:*
Adres+huisnr.*
Postcode: *
Woonplaats:*
Telefoon nummer:*
E-mail:*
Stel hier uw vraag:
Om veiligheidsredenen dient u de 5 cijfers/letters te typen in het lege vakje. Is het onleesbaar, klik dan op het pijltje en u krijgt een nieuwe code om te proberen.