ALLEEN dierenartsen kunnen voor acute medische situaties telefonisch contact met ons opnemen via 06-12660654.

AANVRAAGFORMULIER ACUTE MEDISCHE STEUN HUISDIER

*verplicht veld

WIE KAN EEN STEUNAANVRAAG BIJ ONS INDIENEN?

Wij steunen binnen onze voorwaarden èn afhankelijk van onze financiële mogelijkheden huisdiereigenaren met een ernstig ziek of gewond (levensbedreigend) huisdier. De eigenaar van het huisdier dient aantoonbaar voor zichzelf en/of het gezin te zijn aangesloten/geregistreerd bij de VOEDSELBANK en/of ONDER BEWINDVOERING te staan. 

Bent u NIET formeel aangesloten bij de voedselbank of staat u niet onder financieel bewind, dan hoeft u dit formulier niet verder in te vullen. U valt dan niet onder onze voorwaarden en kunnen wij uw aanvraag NIET in behandeling nemen. Onderaan dit formulier vindt u ter informatie een aantal namen van collega stichtingen waar u mogelijk nog wel een aanvraag kunt doen voor uw zieke huisdier. 

GEGEVENSBESCHERMING.Voordat u dit formulier invult voor een steunaanvraag dient u op de hoogte te zijn van onze Privacy Verklaring.Dit heeft te maken met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).U kunt de verklaring lezen door hier te klikken.

1. Ik heb de Privacy Verklaring van de stichting gelezen en ga wel/niet akkoord met registratie van mijn gegevens. Geef hier uw ja of nee:*
2. Deze steunaanvraag betreft een:*

3. GEGEVENS AANVRAGER/EIGENAAR VAN HET HUISDIER:

Provincie:*
Aanhef:*
Voornaam:*
Initialen:*
Achternaam:*
Adres en huisnr.*
Postcode:*
Woonplaats:*
Geb.datum: (voorbeeld: 01-03-2018) *
Telefoon 1:*
Telefoon 2 (optioneel):
E-mail:*
Uw gezinssamenstelling:*
Aantal kinderen, onder 18 jaar*
Aantal kinderen, boven 18 jaar*
Lees onderstaande (steun)voorwaarden goed door en zie wat wij wel/niet steunen. Ook hanteren wij regels voor aanlevering van gegevens (financiële dokumenten, foto's, patientenkaart van het huisdier, enz.
Ik heb de voorwaarden van SBH gelezen en ga akkoord.*
Soort uitkering: *
Schuldsanering
Ik heb een bewindvoerder:*
Kantoor bewindvoerder:
Naam bewindvoerder:
Tel.nr. bewindvoeder:
Ik heb maatschappelijke hulp:*
Naam maatschappelijke hulp
Tel. nr. maatschappelijke hulp
Client bij gewone Voedselbank*
Woonplaats vestiging voedselbank:
Client nr:
4. AANVRAAG VOOR HUISDIER:*
Leeftijd huisdier:*
Soort ras/kruising*
Roepnaam:*
Geslacht:*
Indicatie gewicht:*
Gecastr./Gesteriliseerd:*
Gechipt: Indien Ja, dan is het chipnummer vereist ter controle.*
Chip nummer:
Naam Dierenartspraktijk:*
Woonplaats praktijk:*
Telefoon nr. dierenarts:
Geef hieronder kort maar duidelijk aan wat de medische situatie is van het zieke of gewonde huisdier. Bent u bijv. al bij de dierenarts geweest. Is bekend wat de kosten zullen zijn?*
Hoeveel honden en/of katten heeft u? Geef specificatie totaal aantal honden + aantal katten. (dus: x hond en x kat)*
Heeft u in afgelopen 2 jaar met uw huisdier nog andere dierenklinieken -voor welke behandeling dan ook- bezocht?
Indien Ja, geef hier de gegevens van eerder door u bezochte dierenkliniek(en) voor het huisdier waarvoor u nu een aanvraag doet.
Ik heb ook een aanvraag ingediend bij collega organisatie(s): NB: geef informatie wat zij voor u gaan doen, of geef ons aan wanneer u de aanvraag heeft ingediend.*
Indien een aanvraag bij een collega of meerdere collega's is gedaan dan invullen: Naam organisatie(s) - datum indiening aanvraag - eventueel het client nr - aanvraag is in behandeling of inmiddels is een bedrag toegezegd (geef bedrag). Geef ook aan of u een crowdfunding heeft lopen en welk bedrag is opgehaald.
Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn mag mijn e-mailadres gebruiken voor correspondentie uitsluitend met betrekking tot de stichting en haar activiteiten. *
Ja, ik meld mij aan voor de digitale nieuwsbrief van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn*
Beveiligingsvraag: Neem de getoonde code over in het lege vakje. Kunt u het niet goed lezen, druk dan op het pijltje en u krijgt een nieuwe code om te typen.