Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Pet Cancer Awareness

Zoek
Sluit dit zoekvak.
NOVEMBER MAAND ‘Kom in actie tegen kanker bij huisdieren’.
In de maand november vragen Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en Hill’s Pet Nutrition aandacht voor kanker bij huisdieren. Kanker bij huisdieren komt helaas veel voor. Maar liefst 1 op de 4 honden en 1 op de 5 katten krijgen in hun leven te maken met de diagnose kanker.

Een vroege diagnose is essentieel voor kankerpatiënten. Daarom roepen wij huisdiereigenaren op om minimaal één keer per jaar met hun huisdier naar de dierenarts te gaan voor een gezondheidscontrole. Met regelmatige controles kunnen ernstige ziekten, zoals kanker, eerder aangepakt worden.

Ook kunnen huisdiereigenaren zelf in de gaten houden of er mogelijk iets mis is met het huisdier, door het te aaien en op meerdere plekken te bevoelen. Dan kan mogelijk ook een bultje of verdikking worden geconstateerd.

Voor gezinnen met een laag inkomen kan de dierenartsrekening een grote financiële zorg zijn. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn helpt om medische zorg voor huisdieren mogelijk te maken wanneer het baasje dit niet kan betalen. Met hulp van donaties kunnen nog meer huisdieren een eerlijke kans krijgen in de strijd tegen kanker.

Hill’s Pet Nutrition steunt Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en hoopt dat veel mensen hetzelfde zullen doen.

Kom in actie tegen kanker bij huisdieren en verdien een lintje! Iedereen die in de maand november doneert, krijgt als dank een Pet Cancer Awareness lintje thuisgestuurd.
Alle donaties die met Pet Cancer Awareness maand worden opgehaald zullen door de stichting worden gebruikt voor het helpen van dieren met kanker.
Doneren aan dit bijzondere project kan via de link:
https://www.geef.nl/nl/actie/pet-cancer-awareness-month/donateurs