SBH is een landelijk platform voor armoede en huisdieren. SBH fungeert als wegwijzer naar collega’s of andere instanties als ze zelf onvoldoende steun kan bieden. SBH geeft presentaties aan gemeenten, maatschappelijke organisaties, bewindvoerders, enz.


Vragen aan het SBH platform met betrekking tot minima huisdieren kunnen worden gesteld door:

Particulieren, maatschappelijke organisaties, bewindvoerders, dieren-artsen, voedselbanken, gemeenten, collega dierenwelzijnorganisaties en andere geïnteresseerden. Ga naar ons contactformulier en stel uw vraag.


Nieuw thuis gezocht:
De stichting bemiddelt bij huisdieren die door een serieuze situatie niet meer bij de baas kunnen blijven en waarvoor zo snel mogelijk een nieuw thuis wordt gezocht.

Ben jij op zoek naar een huisdier? Soms krijgen wij een dier beschikbaar dat met onze steun is behandeld, maar helaas niet terug kan naar de eigenaar omdat het bijvoorbeeld een rugzakje heeft, of omdat de eigenaar om reden van hoge leeftijd, ziekte, verlies baan of gezinsproblemen niet meer de zorg kan opbrengen. Voor deze dieren zoeken wij een gouden mandje. Bekijk dan de aangeboden huisdieren op Nieuw thuis gezocht.


Kijk ook op onze pagina met diverse links van stichtingen, organisaties of bedrijven die zich inzetten voor gezelschapsdieren.